Tietosuojaseloste

REKISTERINPITÄJÄ

Stable Mind, Tarutie 7 A 12, 02400 Kirkkonummi, 044 365 0464, www.stablemind.fi, Y-tunnus 1346200-1

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Annika Schulman, puh 044 365 0464, annika.schulman@stablemind.fi

REKISTERIN KOHDE
  • Stable Mind asiakasrekisteri
  • Stable Mind sähköpostilista
  • Stable Mind nettisivut
REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE JA KÄYTTÖTARKOITUS
  • Asiakasrekisteri: Henkilötietojen ensisijaisena perusteena on Stable Mind ja asiakkaan välinen asiakassuhde, asiakkaan suostumus, asiakkaan antama toimeksianto tai muu asiallinen yhteys. Henkilötietoja voidaan käsitellä asiakassuhteen, asiakaspalvelun ja niihin liittyvän viestinnän ja markkinoinnin hoitamiseen, toteuttamiseen, kehittämiseen ja seurantaan.
  • Sähköpostilista: Henkilö on liittynyt tai antanut suostumuksen liittää hänet Stable Mindin sähköpostilistalle. Rekisteröitymällä webinaareihin annat Stable Mindille luvan lähettää sinulle sähköpostia. Sähköpostilistalta voit poistua milloin vain. Sähköpostilistalla oleviin sähköpostiosoitteisiin lähetetään tiedotteita Stable Mind toiminnasta.
  • Nettisivut: Henkilö ottaa yhteyttä ja/tai ilmoittautuu valmennukseen/kurssille/koulutukseen/webinaariin. Rekisteröitymällä webinaareihin annat Stable Mindille luvan lähettää sinulle sähköpostia.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
  • Asiakasrekisteri: Henkilörekisteri sisältää henkilön nimen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron.
  • Sähköpostilista: Henkilörekisteri sisältää listalle liittyneen sähköpostiosoitteen ja vapaavalintaisesti myös henkilön nimen.
  • Nettisivut: Rekisteri sisältää ilmoittautumisen yhteydessä annettavat henkilön perustiedot: ilmoittautujan nimi, sähköposti ja puhelinnumero.
TIETOJEN LUOVUTUS

Minkään rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

TIETOJEN SÄILYTYS

Tietoja säilytetään niin kauan kun asiakas ei pyydä poistamaan tietoja rekisteristä tai uutiskirjeen vastaanottamiseen annettua suostumusta ei peruta.