Henkilökohtainen valmennus

Varmuutta ja selkeyttä vuorovaikutukseen

Valmennusta voit hyödyntää mm. minäkuvan parantamiseen, ihmissuhteiden kehittämiseen, vuorovaikutustaitojen kohentamiseen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämiseen.

Valmennuksen avulla voit myös käsitellä erilaisia ristiriitatilanteita, opetella päästämään irti menneestä tai löytämään mielenrauhaa elämääsi. Valmennus sopii hyvin myös silloin, kun haluat oppia elämään onnellisemmin, kehittää intuitiotasi ja löytää elämällesi merkityksellisyyttä.

Valmentajana en neuvo sinua, vaan löydät itse omat ratkaisusi. Valmennuksessa pohdit ja oivallat kirjoittaen, piirtäen, kehon tuntemuksia tunnustellen sekä muilla toiminnallisilla tavoilla. Kehon kuunteleminen ja kehotietoisuuden kehittäminen on tärkeä osa kokonaisuutta. Henkilökohtaisessa valmennuksessa voit myös hyödyntää hevosavusteisen valmennuksen mahdollisuutta.

ota yhteyttä

Yksilövalmennuksia

Henkilökohtainen valmennus

ota yhteyttä

Verkkokurssi
Minä olen tässä

lue lisää

Asiakaskokemuksia

Vuosien kipuilu, jäykkyys ja liikkumisen hankaluudet aktivoivat vihdoin hakemaan vaihtoehtoja kipulääkkeille. Kauan aikaisemmin saatu fysioterapia ei ollut ratkaissut ongelmia. Ajatus oman kehon mahdollisuuksista korjautua alkoi ensin toteutua Annikan pilates-ohjauksessa. Vanhat vammat ja yliliikkuvat nikamat tarvitsivat tukea, jota lihasten ”löytyminen” ja harjoittaminen antoi. Harjoittelun aikana selvisi, kuinka vaikeaa oli löytää nuo lihakset ja saada oikea lopputulos aikaan. Kun kerran ovi oli auennut, tulivat kuvioihin korjaukset ratsastukseen. Kehonhallinta auttoi vinouteen ja istunnan ja käsien vakauteen.
Tästä jatkoin kokonaisvaltaiseen valmennukseen, joka koostui sessioista, jolloin Annika ohjasi puhetta, ajatuksia ja liikettä kysymyksin, tehtävin ja ”jumppaliikkein”. Läsnäolon vaikutus ajatuksiin, ongelmien käsittelyyn ja niiden mieltämiseen yllätti. Olla kokonaisena läsnä kävellessä, siivotessa, lukiessa ilman, että osa huomiosta askartelee ongelmien ja suunnitelmien parissa, vapautti hiljaisen ajattelun. Arjen asioiden ja stressien pohdinta erilaisten kysymysten ohjaamana johdatti arvioimaan merkityksiä ja päämääriä.
Valmennukseen kuului myös kehotietoisuusharjoituksia. Kehon asennon vaikutus omaan mielialaan ja oikeiden ja oikein suoritettujen liikkeiden apu kipujen hallintaan kulkevat käsi kädessä.
Arjessani kaikessa voi havaita hiljaista vaikutusta. Hämmästyttävää ja niin palkitsevaa on nähdä hevosen reaktio kehon kieleen. Kun seisoo hevosen vierellä, havaitsee kuinka suuri vaikutus ”äänettömillä avuilla” on. Eväitä jatkuvaan edistymiseen jäi tästä valmennuksesta, matka jatkuu.
Kiitoksin,

Kristiina Kontio-Jalanka
Eläinlääkäri ja yrittäjä