Verkkokurssi:

Hevostaitoa tunteella – Maastakäsin työskentely

Hevostaitoa tunteella maastakäsin työskentelyssä syvennytään oman kehon ja mielen tarkkaan käyttöön niin, että pääset hevosen kanssa samalle aaltopituudelle, hyvin hienovaraiseen vuorovaikutukseen.

  • Kurssilla opit miten vaikutat hevosen mielentilaan, käsiteltävyyteen, kehonkäyttöön ja liikkeeseen tunteen ja kehonkielen avulla. Kehonkieli on liikettä ja asentoja, mutta myös ajatuksesi, mielentilasi, tunnetilasi ja energiatasosi. Tätä kaikkea opit käyttämään tietoisesti ja hyödyntämään hevosen käsittelyssä ja koulutuksessa.
  • Saat Hevostaitoa tunteella laajan materiaalin koostuen kuvauksista, kuvista ja videoista sekä mahdollisuuden osallistua facebook ryhmään, jossa voit esittää kysymyksiä valmentajalle. Materiaali jää käyttöösi, siinä ei ole aikarajaa!

Hevostaitoa tunteella on paljon enemmän kuin vain tekniikoita. Maastakäsin työskentelyn avulla luot aakkoset, joihin aina voit palata, kun opetat hevoselle uusia asioita, olet jännittävässä tilanteessa tai korjaat jotain syntynyttä ongelmaa.

Tervetuloa mukaan!