Verkkokurssi:

Kehitä tunnettasi hevosten kanssa

”Kommunikointi hevosen kanssa ei perustu sanoihin, vaan siihen, että tarkoitat mitä sanot koko kehollasi ja olemuksellasi”

Kehitä tunnettasi ja kehonkieltäsi ja paranna jokaisen tapaamasi hevosen hyvinvointia. Samalla parannat omaa turvallisuuttasi hevosten läheisyydessä ja niitä käsiteltäessä.

  • Kaipaatko onnistumisia hevosharrastuksessasi?
  • Haluatko ymmärtää hevosta paremmin ja tuntea olosi turvalliseksi sen kanssa?
  • Haluatko luoda ainutlaatuisen yhteyden hevoseen ja vaikuttaa sen hyvinvointiin?

Kurssilla opit kohtaamaan hevosen sen omalla kielellä, opit miten luot hevoseen kontaktin ja säilytät sen, vaikka itse jännittäisit. Kehon ja mielen harjoitusten avulla opit, miten tietoisuus on vaikuttavampaa kuin hallinta. Hevosen kieli on tunteen ja kehon kieli. Kurssilla opit hyödyntämään omia kehon ja mielen voimavarojasi ja niin sinulla on aina työkalupakki mukanasi!

Kurssilla teet harjoituksia oman mielen ja kehon kanssa sekä myös harjoituksia hevosen kanssa. Harjoitukset hevosen kanssa on suunniteltu ratsastuskouluympäristöön sopiviksi, et siis tarvitse omaa hevosta niiden tekemiseen. Osassa harjoituksia on kuitenkin ohjeet myös sitä varten että käytössäsi on hevonen, jonka kanssa harjoitella.

Kurssimateriaali on käytössäsi puoli vuotta.

59 €

Kurssimateriaali 6 kk